Tandem paragliding v Krkonoších | Ing. Martin Kohlíček: Tel: +420 606 264 508

  • CZ
  • EN
Tandemový let na paraglidu v Krkonoších

Krkonoše patří mezi nejvhodnější terény pro tandem paragliding v celé České republice. V krásném prostředí Krkonoš si užijete tandemový let na paraglidu, který ve vás zanechá nezapomenutelné zážitky. Vaše dojmy budete mít navždy uchované na paměťové kartě. Stačí se rozběhnout a vychutnat si pohled na krajinu z ptačí perspektivy.

 

Tandemový let seznamovací

Zážitek z prvního letu je tak intenzívní, že každá minuta letu se zdá být mnohem delší než na zemi. Jen pár kroků a už jsme ve vzduchu. Během letu zažijete TEN zvláštní pocit volného pohybu vzduchem a ukážeme si spoustu zajímavostí, které jsou vidět jen ze vzduchu.

Více o Seznamovacím tandemovém letu

 

Tandemový let vyhlídkový

Zažijete stejné pocity jako u letu seznamovacího a navíc se ve vzduchu pořádně rozhlédneme do krajiny. Vystoupáme nad start a uvidíme velkou část Krkonoš. Na takové pohledy se nezapomíná.

Více o Vyhlídkovém tandemovém letu

 

Tandemový let termický

Je to nejlepší, co může paragliding nabídnout. Během termického letu si užijete "termiky", tedy stoupavých proudů vzduchu, ve kterých budeme kroužit a nabereme výšku, abychom měli panoramatický výhled na celé Krkonoše a podle viditelnosti i dále. Jen málo lidí vidělo Krkonoše tak, jak je uvidíte vy.

Více o Termickém tandemovém letu